Selskapsmeny 2017

Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan skreddersy smaksopplevelser tilpasset ditt arrangement!

 Meny 1

Gresskarsuppe med bacon og gresskarolje

***

Hjort med mørk sjokolade saus, rød kål, sennep og ingefær syltede meloner

***

Hvit sjokolade parfait med stjerne anis og bringebær

649.-

Meny 2

Laksetartar med crispy lefser og rømme-akevitt mousse

***

Stekt andebryst under nøttercrust med and confit, gresskarpotet-puré og pak choy

***

Kanel Creme brulee med appelsin sorbet

629.-

5 retters meny

Grønn ertesuppe med lutefisk og bacon

***

Laksetartar med crispy lefse, syltede rødløk og rømme mousse

***

Hjemmelagd ingefær-tyttebær sorbet med sesam krokan

***

Stekt ande bryst med appelsin saus, gresskarpuré og pak choy

***

Brunost mousse med sprøstekte wafler og skogsbær

5 retter 749.-

4 retter 699.-

3 retter 649,-

 

Vi tilbyr også menyer med varer levert fra lokale produsenter, vennligst ta kontakt på catering@hai.no dersom dette skulle være av interesse.

GENERELLE BETINGELSER GJELDENDE FOR ALLE BOOKINGER:

Vi ønsker at catering bookes senest 2 uker før arrangementet.

Avbestilling inntil 1 uke før er kostnadsfritt, deretter belastes 50 % av avtalt menypris frem til 3 dager før.

Kansellering, uteblivelse eller endring i antall 3 dager før vil bli belastet med 100 % av avtalt menypris.

Loading